Den ny tids energi Kanalisering og clairvoyance Udtalelser fra læserne Forhandlere
Bagsideteksten Indholdsfortegnelsen (PDF) Forsidens betydning Sásang kunst Kontakt
Den NY TIDS ENERGI - hvordan påvirker den os og jorden?


Sjælen i dit hjerte

DEN GYLDNE TIDSALDER er for alvor ved at manifestere sig på jorden.

Vi går fra 3. dimension via et meget hurtigt skifte gennem 4. dimension og videre til 5 dimension.

I den forbindelse er der sket, og sker nogle store udrensningsprocesser både på det menneskelige plan og på jorden i det hele taget.

Det ses i form af store forandringer i mange menneskers liv, fordi det gamle, det der plejer at være, ikke længere er holdbart.

Tiden lige nu, handler om, at skulle give slip på sit gamle jeg - det jeg, der ikke længere fungerer med DEN NY TIDS vibration.

For mange betyder det, at den gamle identitet/personlighed vil gå til grunde, så dit rene guddommelige selv, kan manifesteres i dig.
Den indentitet hvorigennem din sjæl vil komme til udtryk.

Transformationen kan være meget svær at forholde sig til, da du ikke længere fungerer, med det du plejer at gøre, men heller ikke har fundet det nye, som du er på vej henimod. Altså kan det føles, som om du står i ingenmandsland og føler dig handlingslammet.

Det kræver tålmodighed og tillid at gå igennem processen. Dine DNA strenge er ved at forandre sig og der sker nogle omrokeringer i din hjerne, da den NY TIDS ENERGI kommunikerer på en anden måde igennem din hjerne, end den gamle energi

Det nye hjertechakra, (du kan læse om det i bogen) hvorigennem den nye Buddhiske Kristus energi strømmer, udvikles, og herfra dannes der nogle nye meridianbaner. Altså, er hele din fysiske krop under ombygning og det tager tid at integrere det.

På verdensplan kan vi bl.a se forandringen i form af naturkatastrofer som f.eks. oversvømmelser, jordskælv og vulkanudbrud rundt omkring på kloden. Disse fænomener sker som et led i en renselsesproces for jorden. De gamle former kan ikke længere bestå, der skal gives plads til nyt liv og ny energi.

Alt det der sker i menneskeheden med oprør mod dikaturregimer, afsløring af korruption, snyd og udsandheder sker også som et led i oprydning og udrensning af gammel energi.

Alt der ikke er rent, skal frem i lyset, så det kan blive set og forvandlet, således at vores energifrekvenser kan passe med den NY TIDS ENERGI. (Du kan læse meget mere om energi og energifrekvenser i bogen)

Jo mere du forbereder dig på den NY TIDS ENERGI, jo lettere vil overgangen være for dig. Det er sådan, at indstrømningen af den VIOLETTE FLAMME, er kraftigt forstærket i denne tid som et led til at rense hele jorden og alt liv på jorden. Du kan tage aktivt del i denne proces ved at arbejde med at rense dig selv og begynde at integrere lyset som en naturlig del af dig. Derved bliver du en samarbejdspartner for universet, for lyset og for alle de led af opstegne mestre, ærkeengle, Det Buddhiske Kristuslys og den Violette Flamme der tager del i forvandlingsprocessen af jorden og hele menneskeheden.

Ved at arbejde med dig selv og bruge øvelserne på cd'en kan du opleve, at der sker en indre transformation i dig på alle planer. Du bliver lysbærer af Det Buddhiske Kristuslys og Helligåndens lys og du bliver bedre til at lytte til impulsen fra din sjæl og hører de inspirationer, der bliver sendt til dig fra den åndelige verden.

En anden vigtigt del for at komme lettere gennem processen er din kost. Jo renere madvarer du spiser og jo mere vegetarisk du spiser, jo lettere kan den nye energi integreres i dig.

Top
© Annette Løvenhardt Kontakt Helsingør