Den ny tids energi Backside text in English Udtalelser fra læserne Forhandlere
Bagsideteksten Indholdsfortegnelsen (PDF) Forsidens betydning Sásang kunst
Det handler om integration af den NY TIDS ENERGI


Sjælen i dit hjerte

DEN GYLDNE TIDSALDER er for alvor ved at manifestere sig på jorden.

I den forbindelse er der sket, og sker nogle store udrensningsprocesser både på det menneskelige plan og på jorden i det hele taget.

Det ses i form af store forandringer i mange menneskers liv, fordi det gamle, det der plejer at være, ikke længere er holdbart. Mange har oplevet, at særligt årene 2010 - 2012 har været nogle år, hvor der er sket ting i deres liv, som har sat gang i nogle store personlige udviklingsprocesser.

På verdensplan kan vi bl.a se forandringen i form af naturkatastrofer som oversvømmelser, jordskælv og vulkanudbrud rundt omkring på kloden. Disse fænomener sker som et led i en renselsesporces for jorden. De gamle former kan ikke længere bestå, der skal gives plads til nyt liv og ny energi.

Alt det der sker i menneskeheden med oprør mod dikaturregimer, afsløring af korruption, snyd og udsandheder, sker også som et led i oprydning og udrensning af gammel energi.

Alt der ikke er rent, skal frem i lyset, så det kan blive set og forvandlet, således at vores energifrekvenser kan passe med den NY TIDS ENERGI. (Du kan læse meget mere om energi og energifrekvenser i bogen)

Jo mere du forbereder dig på den NY TIDS ENERGI, jo lettere vil overgangen være for dig. Det er sådan, at indstrømningen af den VIOLETTE FLAMME, er kraftigt forstærket i denne tid som et led til at rense hele jorden og alt liv på jorden. Du kan tage aktivt del i denne proces ved at arbejde med at rense dig selv og begynde at integrere lyset som en naturlig del af dig. Derved bliver du en samarbejdspartner for universet, for lyset og for alle de led af opstegne mestre, ærkeengle, Kristuslyset og den Violette Flamme der tager del i forvandlingsprocessen af jorden og hele menneskeheden.

Ved at arbejde med dig selv og bruge øvelserne på cd'en kan du opleve, at der sker en indre transformation i dig på alle planer. Du bliver lysbærer af Kristuslyset og Helligåndens lys og du bliver bedre til at lytte til impulsen fra din sjæl og hører de inspirationer, der bliver sendt til dig via den åndelige verden.

Top
© Annette Løvenhardt www.sasang.dk Tlf. +45 6110 3262